Peertje

Onze digitale assistent Peertje helpt je graag, maar kan zich net als een mens soms vergissen.

Wat is er nu in het seizoen?

Wat kan ik koken met mijn restjes?

Peertje

Onze digitale assistent Peertje helpt je graag, maar kan zich net als een mens soms vergissen.

Wat is er nu in het seizoen?

Wat kan ik koken met mijn restjes?

Deze website gebruikt cookies

Wij maken op deze website gebruik van cookies en vergelijkbare technieken om bezoek te analyseren en om je relevante boodschappen te tonen op social media. Door op 'Alles accepteren' te klikken geef je toestemming voor de plaatsing ervan en het verwerken van op deze wijze verkregen persoonsgegevens, zoals in ons privacy- & cookiestatement wordt vermeld.

Onze privacy- & cookiestatement:

Bereiden & bewaren

  1. Bereiden
  2. Bewaren

Snij de vrucht doormidden en lepel het vruchtvlees eruit. De lulo kan rauw worden gegeten, maar kan ook worden gekookt.

De lulo wordt ook vaak aan jam, gelei, pastei, ijs en andere desserts toegevoegd, maar ook aan bepaalde vruchtensappen, cocktails en wijnen.

In Colombia wordt de lulo gebruikt om lulada te maken, een traditioneel drankje waarbij de vrucht wordt gemixt met water en suiker.

Lulo’s schoonmaken

Je hoeft de lulo niet te wassen. Je kunt gewoon de vrucht doormidden snijden en het vruchtvlees eruit lepelen.