Peertje

Onze digitale assistent Peertje helpt je graag, maar kan zich net als een mens soms vergissen.

Wat is er nu in het seizoen?

Wat kan ik koken met mijn restjes?

Peertje

Onze digitale assistent Peertje helpt je graag, maar kan zich net als een mens soms vergissen.

Wat is er nu in het seizoen?

Wat kan ik koken met mijn restjes?

Deze website gebruikt cookies

Wij maken op deze website gebruik van cookies en vergelijkbare technieken om bezoek te analyseren en om je relevante boodschappen te tonen op social media. Door op 'Alles accepteren' te klikken geef je toestemming voor de plaatsing ervan en het verwerken van op deze wijze verkregen persoonsgegevens, zoals in ons privacy- & cookiestatement wordt vermeld.

Onze privacy- & cookiestatement:

Bereiden & bewaren

  1. Bereiden
  2. Bewaren

Monniksbaard kan rauw gegeten worden. Heerlijk om in salades te verwerken, bijvoorbeeld met groene asperges en een gepocheerd ei.

Je kunt de monniksbaard ook kort blancheren of bakken. Lekker in roerbakschotels of als bijgerecht.

Monniksbaard schoonmaken

Was de monniksbaard voorzichtig. Je kunt hem zowel rauw eten als kort gestoofd of geblancheerd.