Peertje

Onze digitale assistent Peertje helpt je graag, maar kan zich net als een mens soms vergissen.

Wat is er nu in het seizoen?

Wat kan ik koken met mijn restjes?

Peertje

Onze digitale assistent Peertje helpt je graag, maar kan zich net als een mens soms vergissen.

Wat is er nu in het seizoen?

Wat kan ik koken met mijn restjes?

Deze website gebruikt cookies

Wij maken op deze website gebruik van cookies en vergelijkbare technieken om bezoek te analyseren en om je relevante boodschappen te tonen op social media. Door op 'Alles accepteren' te klikken geef je toestemming voor de plaatsing ervan en het verwerken van op deze wijze verkregen persoonsgegevens, zoals in ons privacy- & cookiestatement wordt vermeld.

Onze privacy- & cookiestatement:

Bereiden & bewaren

  1. Bereiden
  2. Bewaren

Schil de vrucht en verwijder de zaden.

De vrucht heeft een ietwat vlezige structuur. Daarnaast neemt het vruchtvlees heel goed smaak op, waardoor je hem heel goed kan kruiden of met sauzen. Ideaal dus voor een vegan broodje 'pulled jackfruit'

Bereidingstijden

Geen, nangka als rijpe vrucht wordt rauw gegeten.

Als onrijpe vrucht wordt nangka als groente verwerkt. 
Je kunt dan de volgende bereidingstijden aanhouden.
Koken: ca. 30 minuten
Bakken: ca. 15 minuten