Peertje

Onze digitale assistent Peertje helpt je graag, maar kan zich net als een mens soms vergissen.

Wat is er nu in het seizoen?

Wat kan ik koken met mijn restjes?

Peertje

Onze digitale assistent Peertje helpt je graag, maar kan zich net als een mens soms vergissen.

Wat is er nu in het seizoen?

Wat kan ik koken met mijn restjes?

Deze website gebruikt cookies

Wij maken op deze website gebruik van cookies en vergelijkbare technieken om bezoek te analyseren en om je relevante boodschappen te tonen op social media. Door op 'Alles accepteren' te klikken geef je toestemming voor de plaatsing ervan en het verwerken van op deze wijze verkregen persoonsgegevens, zoals in ons privacy- & cookiestatement wordt vermeld.

Onze privacy- & cookiestatement:

Bereiden & bewaren

  1. Bereiden
  2. Bewaren

Om oca voor te bereiden voor gebruik in gerechten, kun je het behandelen op een manier vergelijkbaar met aardappels of zoete aardappels. Je kunt oca schillen, in stukken snijden en koken. Om de zure smaak te verminderen, kun je ervoor kiezen om de oca meerdere keren te koken en telkens het kookwater weg te gooien voordat je het verder verwerkt in je gerecht. Dit kan helpen om de smaak milder te maken en de gewenste textuur te bereiken.