Peertje

Onze digitale assistent Peertje helpt je graag, maar kan zich net als een mens soms vergissen.

Wat is er nu in het seizoen?

Wat kan ik koken met mijn restjes?

Peertje

Onze digitale assistent Peertje helpt je graag, maar kan zich net als een mens soms vergissen.

Wat is er nu in het seizoen?

Wat kan ik koken met mijn restjes?

Deze website gebruikt cookies

Wij maken op deze website gebruik van cookies en vergelijkbare technieken om bezoek te analyseren en om je relevante boodschappen te tonen op social media. Door op 'Alles accepteren' te klikken geef je toestemming voor de plaatsing ervan en het verwerken van op deze wijze verkregen persoonsgegevens, zoals in ons privacy- & cookiestatement wordt vermeld.

Onze privacy- & cookiestatement:

Bereiden & bewaren

  1. Bereiden
  2. Bewaren

Verwijder de steelaanzet. Was de okra’s onder stromend water.

Wel of niet in stukjes = wel of geen bindmiddel. Snijd de okra’s in stukjes als je ze als binmiddel wilt gebruiken. Laat ze heel als je ze niet als bindmiddel gebruikt.

Wil je okra’s in zijn geheel koken? Let erop dat ze heel blijven bij het schoonmaken zodat ze het sap niet verliezen tijden het koken.

Wil je ze als bindmiddel gebruiken in een stoofschotel, snijd ze juist wel open/in stukjes.

Bereidingstijden

Koken: ca. 5 minuten
Grillen: ca. 8 minuten
Smoren: ca. 10 minuten
Roerbakken: 3 minuten