Peertje

Onze digitale assistent Peertje helpt je graag, maar kan zich net als een mens soms vergissen.

Wat is er nu in het seizoen?

Wat kan ik koken met mijn restjes?

Peertje

Onze digitale assistent Peertje helpt je graag, maar kan zich net als een mens soms vergissen.

Wat is er nu in het seizoen?

Wat kan ik koken met mijn restjes?

Deze website gebruikt cookies

Wij maken op deze website gebruik van cookies en vergelijkbare technieken om bezoek te analyseren en om je relevante boodschappen te tonen op social media. Door op 'Alles accepteren' te klikken geef je toestemming voor de plaatsing ervan en het verwerken van op deze wijze verkregen persoonsgegevens, zoals in ons privacy- & cookiestatement wordt vermeld.

Onze privacy- & cookiestatement:

Bereiden & bewaren

  1. Bereiden
  2. Bewaren

Borstel de wortels goed schoon onder stromend water. Snijd vervolgens een plakje van de onder- en bovenkant.

Je kunt de peterseliewortel in blokjes of plakjes snijden en vervolgens koken of stoven. Je kunt de peterseliewortel verwerken in een puree. Maar je kunt de peterseliewortel ook rauw gebruiken, geschaafd in een salade.

Het blad van de peterselie kan op dezelfde manier worden gebruikt als peterselie.

Bereidingstijden

Koken: ca. 10 minuten
Blancheren: 2 - 4 minuten
Stoven: ca. 12 minuten