Professionals

Op deze pagina vind je alle informatie en materialen over groente en fruit die jij als professional kunt gebruiken. Heb je een vraag?

Professionals

Laatste nieuws

Lees meer

Kennisbank groente en fruit

In onze kennisbank kun je alle relevante documentatie vinden rondom het stimuleren van de consumptie van groente en fruit. Momenteel is de kennisbank gevuld met meer dan 90 rapporten, factsheets en artikelen. Wij blijven de kennisbank aanvullen met up-to-date documentatie.

Nationale Groente- en Fruitdag

Hier vind je alles over (deelname aan) de Nationale Groente- en Fruitdag, die jaarlijks plaatsvindt op 12 oktober. De 2023 editie van de Nationale Groente- en Fruitdag staat in het teken van een gezonde lunch met de grote Groentenfruitdaging!

Over Veggipedia

Dé online encyclopedie van groenten en fruit

Veggipedia is de onafhankelijke online bron voor informatie over groenten en fruit. De encyclopedie bevat ruim 475 groenten- en fruitsoorten voorzien van waardevolle productinformatie, feiten, weetjes en tips. Van bereiding tot voedingswaarden en van verkrijgbaarheid tot bewaaradvies. Ook bevat Veggipedia meer dan 550 overheerlijke recepten met veel groenten en of fruit als hoofdingrediënt, voorzien van een duidelijke bereidingsinstructie.