Peertje

Onze digitale assistent Peertje helpt je graag, maar kan zich net als een mens soms vergissen.

Wat is er nu in het seizoen?

Wat kan ik koken met mijn restjes?

Peertje

Onze digitale assistent Peertje helpt je graag, maar kan zich net als een mens soms vergissen.

Wat is er nu in het seizoen?

Wat kan ik koken met mijn restjes?

Deze website gebruikt cookies

Wij maken op deze website gebruik van cookies en vergelijkbare technieken om bezoek te analyseren en om je relevante boodschappen te tonen op social media. Door op 'Alles accepteren' te klikken geef je toestemming voor de plaatsing ervan en het verwerken van op deze wijze verkregen persoonsgegevens, zoals in ons privacy- & cookiestatement wordt vermeld.

Onze privacy- & cookiestatement:

Bereiden & bewaren

  1. Bereiden
  2. Bewaren

Schil de stengel dik, vanwege de dikke 'melk' die in de schil zit. Gebruik hiervoor eventueel een aspergeschilmesje.

De kern kun je vervolgens rauw, gekookt, gewokt of geraspt gebruiken in gerechten.

De bladeren kun je beter niet rauw eten, maar bereiden zoals spinazie.

Bereidingstijden

Roerbakken: 1 - 2 minuten
Smoren: 1 - 2 minuten                                  
Koken: 1 - 2 minuten