Peertje

Onze digitale assistent Peertje helpt je graag, maar kan zich net als een mens soms vergissen.

Wat is er nu in het seizoen?

Wat kan ik koken met mijn restjes?

Peertje

Onze digitale assistent Peertje helpt je graag, maar kan zich net als een mens soms vergissen.

Wat is er nu in het seizoen?

Wat kan ik koken met mijn restjes?

Deze website gebruikt cookies

Wij maken op deze website gebruik van cookies en vergelijkbare technieken om bezoek te analyseren en om je relevante boodschappen te tonen op social media. Door op 'Alles accepteren' te klikken geef je toestemming voor de plaatsing ervan en het verwerken van op deze wijze verkregen persoonsgegevens, zoals in ons privacy- & cookiestatement wordt vermeld.

Onze privacy- & cookiestatement:

Bereiden & bewaren

  1. Bereiden
  2. Bewaren

Was de tamarillo. Schil de tamarillo als een appel of ontvel de tamarillo als een tomaat.

Zo ontvel je de tamarillo:  

  1. Giet er kokend water over.
  2. Laat de tamarillo snel schrikken in koud water. Het velletje is er nu makkelijk af te trekken.

Snijd dan met een scherp mesje de steelaanzet eruit. Snijd de tamarillo vervolgens in blokjes of plakjes.

Bereidingstijden

Niet van toepassing, je eet tamarillo meestal rauw. Als je tamarillo toch wilt bereiden, kun je deze tijden aanhouden.

Koken: ca. 10 minuten
Roerbakken: 2 - 4 minuten
Magnetron: 4 - 8 minuten
Grillen: 3 - 5 minuten
Smoren: 15 - 20 minuten