Peertje

Onze digitale assistent Peertje helpt je graag, maar kan zich net als een mens soms vergissen.

Wat is er nu in het seizoen?

Wat kan ik koken met mijn restjes?

Peertje

Onze digitale assistent Peertje helpt je graag, maar kan zich net als een mens soms vergissen.

Wat is er nu in het seizoen?

Wat kan ik koken met mijn restjes?

Deze website gebruikt cookies

Wij maken op deze website gebruik van cookies en vergelijkbare technieken om bezoek te analyseren en om je relevante boodschappen te tonen op social media. Door op 'Alles accepteren' te klikken geef je toestemming voor de plaatsing ervan en het verwerken van op deze wijze verkregen persoonsgegevens, zoals in ons privacy- & cookiestatement wordt vermeld.

Onze privacy- & cookiestatement:

Bereiden & bewaren

  1. Bereiden
  2. Bewaren

Was de tomaat. Je kunt hem zo uit het vuistje eten. In plakjes op de volkorenboterham of in een salade is ook lekker.

Wil je het velletje verwijderen? Kruis dan met een mes de onderkant van de tomaat in en dompel deze kort onder in kokend water en direct daarna in koud water. Dan kun je het velletje er zo afhalen!

Voor een gerecht met blokjes tomaat snijd je de tomaat door en verwijder je het zaad en het sap.

Bereidingstijden

  • Koken: ca. 10 minuten
  • Roerbakken: 2 - 4 minuten
  • Magnetron: 4 - 8 minuten
  • Grillen: 3 - 5 minuten
  • Smoren: 15 - 20 minuten