Peertje

Onze digitale assistent Peertje helpt je graag, maar kan zich net als een mens soms vergissen.

Wat is er nu in het seizoen?

Wat kan ik koken met mijn restjes?

Peertje

Onze digitale assistent Peertje helpt je graag, maar kan zich net als een mens soms vergissen.

Wat is er nu in het seizoen?

Wat kan ik koken met mijn restjes?

Deze website gebruikt cookies

Wij maken op deze website gebruik van cookies en vergelijkbare technieken om bezoek te analyseren en om je relevante boodschappen te tonen op social media. Door op 'Alles accepteren' te klikken geef je toestemming voor de plaatsing ervan en het verwerken van op deze wijze verkregen persoonsgegevens, zoals in ons privacy- & cookiestatement wordt vermeld.

Onze privacy- & cookiestatement:

Bereiden & bewaren

  1. Bereiden
  2. Bewaren

Pluk de blaadjes van de stengel, was deze en hak ze fijn.  

De bladeren van de Turkse oregano kun je zowel rauw als gekookt eten. De smaak blijft goed behouden tijdens het koken.

De smaak is tijm-achtig en je kunt het als vervanger van Marjolein (majoraan) of oregano gebruiken.

Turkse oregano schoonmaken

Pluk de blaadjes van de stengel, was deze en hak ze fijn.