Peertje

Onze digitale assistent Peertje helpt je graag, maar kan zich net als een mens soms vergissen.

Wat is er nu in het seizoen?

Wat kan ik koken met mijn restjes?

Peertje

Onze digitale assistent Peertje helpt je graag, maar kan zich net als een mens soms vergissen.

Wat is er nu in het seizoen?

Wat kan ik koken met mijn restjes?

Deze website gebruikt cookies

Wij maken op deze website gebruik van cookies en vergelijkbare technieken om bezoek te analyseren en om je relevante boodschappen te tonen op social media. Door op 'Alles accepteren' te klikken geef je toestemming voor de plaatsing ervan en het verwerken van op deze wijze verkregen persoonsgegevens, zoals in ons privacy- & cookiestatement wordt vermeld.

Onze privacy- & cookiestatement:

Bereiden & bewaren

  1. Bereiden
  2. Bewaren

Voor het maken van compote, jams of voor gebruik in gebak moet je de zure kersen ontpitten met behulp van een scherp mesje of een speciale kersenontpitter.

Pas op je kleren, maar ook op je keukenkastjes! Kersensap geeft moeilijk te verwijderen vlekken. 

Zure kersen schoonmaken

Was de zure kersen voor gebruik. Verwijder daarna de steeltjes.