GroentenFruit Huis

GroentenFruit Huis staat voor de belangen van bedrijven die actief zijn in de afzet van groenten en fruit en is een bron van kennis en inspiratie.

Groenten en fruit moeten vooral lekker zijn. Dat staat voor ons als een paal boven water. Dat ze daarnaast ook nog gezond en duurzaam zijn is goed voor jou en goed voor de samenleving. Feit is dat de consumptie van vooral groenten in alle leeftijdsfasen te laag is. Binnen het werkveld Voeding vinden er bij GroentenFruit Huis allerlei activiteiten en projecten plaats die een bijdrage kunnen leveren aan een hogere consumptie van groenten en fruit.

Samenwerking met het NAGF

GroentenFruit Huis werkt samen met de overheid en diverse bedrijven in het Nationaal Actieplan Groenten en Fruit (NAGF). Dit zorgt voor een impuls aan acties die er op zijn gericht om de gedragsverandering bij consumenten te bewerkstelligen naar een hogere consumptie van groenten en fruit.

GroentenFruit Huis zal via social media aandacht besteden aan de Nationale Groente- en Fruitdag promoten. Daarnaast brengt GroentenFruit Huis deze dag onder de aandacht bij haar leden via de nieuwsbrief en het ledenportaal.

 

Algemene informatie

Naam:
GroentenFruit Huis
Organisatie:
GroentenFruit Huis
Contact:
Denise van Vliet
Email: