Harvest House

Wij zijn Harvest House. En wij zijn een internationale coöperatie van bevlogen en betrokken telers. Wij geloven dat iedereen in de wereld toegang moet hebben tot gezond, voedzaam en lekker eten.
Daarom telen wij op een innovatieve en duurzame manier hoogwaardige vruchtgroenten. En brengen die samen met onze ketenpartners via de meest efficiënte route, voor de beste prijs, in de aantrekkelijkste productvorm, van de kas naar de consument.

We zijn echte doeners. Doen het goed, doen het gewoon, doen het op onze eigen manier en doen het vooral samen. Want samen bereiken we meer. We kennen de keten. En we kennen onze markt. En snappen de behoeften van de consument.

We zijn vakmensen met kennis over de natuur, voeding, technologie, data en processen. Zo bouwen we samen aan een voedselketen die relevant is in de wereld en alle betrokken partijen succesvol maakt.

Op 14 oktober inspireren we onze volgers op social media om meer groenten en fruit te eten. Daarnaast sponsoren we een groente- en fruitpakket voor de winnende blogger van de Fruit & Veg Award 2020. 

Algemene informatie

Naam:
Harvest House
Organisatie:
Harvest House
Contact:
Annelieke Nottrot
Email: