Doe mee aan de grote Groentenfruitdaging!

Op 12 oktober 2023 is het de Nationale Groente- en Fruitdag. Op deze dag willen we heel Nederland, zowel jong als oud, inspireren om meer groenten en fruit te eten. In de aanloop naar 12 oktober dagen we scholen en bedrijven uit om een foto te maken van je meest groente- en fruitrijke lunch en deze op social media te delen met de hashtag #groentenfruitdaging. De lekkerste en origineelste lunch maakt kans op een grote groente- en fruitmand vol gezond lekkers. Doe jij ook mee?

Zij gaan je voor

#groentenfruitdaging #ngfdag2023

Zo doe je mee

  1. Deelname aan deze winactie is gratis. Deelname vindt plaats wanneer je een post* plaatst met een foto van jouw ultieme groente -en fruitlunch op LinkedIn, Facebook of Instagram met de #groentenfruitdaging
  2. Iedere deelnemer kan maximaal één keer deelnemen aan de actie.
  3. De actie loopt van 30 augustus tot en met 8 oktober 2023 23:59 uur.
  4. Op 10 oktober wordt er contact opgenomen met de winnaars via een privé bericht op het desbetreffende social media kanaal. Er zal één school en één bedrijf gekozen worden als winnaar. 
  5. Om de prijs in ontvangst te kunnen nemen moet je op 12 oktober beschikbaar zijn voor een persoonlijk bezoek.
  6. Door deelname aan de actie ga je akkoord dat er beeldmateriaal voor communicatieve doeleinden zal worden gemaakt bij het uitreiken van de prijs.
  7. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.
  8. Deelnemers die niet voldoen aan bovengenoemde voorwaarden kunnen worden uitgesloten van deelname.
  9. Collega’s en partners van GroentenFruit Huis zijn uitgesloten van deelname.
  10. Voor vragen kun je contact opnemen met GroentenFruit Huis door een e-mail te sturen naar communicatie@groentenfruithuis.nl. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

* Een post is een bericht op een social mediakanaal dat voor langere tijd online staat. Story's zijn uitgezonderd van de winactie.

Toolbox

Wil je als school of bedrijf bijdrage aan de Nationale Groente- en Fruitdag? Download dan hier alle materialen voor de Nationale Groente- en Fruitdag. Voor zowel scholen als bedrijven zijn er materialen beschikbaar voor op social media.