NAGF bundelt krachten met bloggers

Het Nationaal Actieplan Groeten en Fruit (NAGF) start deze zomer samenwerkingen met verschillende bloggers om groenten en fruit nog meer onder de aandacht te brengen bij de consument.

De eerste blog over BBQ-fruit van 'Puur! uit eten' staat inmiddels online. Lezers kunnen via de blogs inspiratie opdoen voor lekkere recepten met groenten en fruit. Ook kunnen ze meer te weten komen over het bereiden en bewaren van producten. Via de blog worden bezoekers doorverwezen naar Veggipedia voor meer informatie over groenten en fruit.

Veggipedia

Veggipedia is de onafhankelijke online bron voor informatie over groenten en fruit. De encyclopedie bevat meer dan 450 groente- en fruitsoorten voorzien van waardevolle productinformatie, feiten, weetjes en tips. Van bereiding tot voedingswaarden en van verkrijgbaarheid tot bewaaradvies. Ook bevat Veggipedia overheerlijke recepten met veel groenten en/of fruit als hoofdingrediënt, voorzien van een duidelijke bereidingsinstructie. 

Mist u producten, heeft u suggesties voor nieuwe producten of recepten of andere relevante informatie? Mail dan naar via info@nagf.nl.