Week van Snoep Goed 2023

Deze week staat in het teken van Snoep Goed. De Nationale Week van Snoep Goed is een initiatief om bewustheid rondom de negatieve effecten van ‘slecht’ snoepen en snacken te verhogen. Onder de noemer ‘slecht’ wordt verstaan producten die niet voldoen aan de richtlijnen van de Schijf van Vijf en daardoor onnodige hoge suikers, verzadigde vetten en zout bevatten en weinig tot geen nutritionele waarde.

In deze week wordt iedereen uitgedaagd om één week lang bewuster te worden van snoepjes en snacks die men consumeert en deze eventueel in te ruilen voor een verantwoorder alternatief zoals verse snackgroentes en fruit of voorverpakte snacks o.b.v. gedroogde groentes en fruit.

Snoep Goed box

Om mensen tijdens de Week van Snoep Goed een handje te helpen is de Snoep Goed Box ontwikkeld. Hierin zitten heerlijke en verantwoorde alternatieven, die passen binnen de Week van Snoep Goed. Zo heeft elke deelnemer een heerlijke snack binnen handbereik. De box kost €12,50 per box met gratis verzending.

Snoep Goed Magazine

Het Snoep Goed Magazine staat vol met handige tips, nuttige informatie, lekkere recepten en handige kortingsvouchers. Zo worden er handvaten gegeven om de week gezond te snacken. Het magazine is inspiratie voor elke deelnemer om gezonde tussendoortjes uit te proberen.

Tool kit

Wil jij ook laten zien dat je mee doet aan de Week van Snoep Goed? Bekijk dan de tool kit. Daarin staan verschillende promotiematerialen en andere benodigdheden om te gebruiken via je eigen social media kanalen en website. Bekijk hier de tool kit van de Week van Snoep Goed.

Bron: Week van Snoep Goed