Dieet dit - Dieet dat

Dieet dit - Dieet dat is een platform waar je niet alleen meer kennis kunt opdoen over voeding en gezondheid, maar ook over de behandeling van de diëtist.

Dieet dit - Dieet dat is een platform waar je niet alleen meer kennis kunt opdoen over voeding en gezondheid, maar ook over de behandeling van de diëtist. De diëtist is bij uitstek de deskundige om je te helpen op het gebied van voeding en gedrag, bij ziekte en gezondheid. De diëtist zorgt ervoor dat je je beter voelt, dat je behandeling beter aanslaat en dat je – zo mogelijk – beter wordt.

Met de publiekscampagne 'Dieet dit- Dieet dat' wordt aandacht gegeven aan de waarde van de behandeling van de diëtist voor de consument. Niet alleen thema’s als overgewicht, leefstijl en sporten komen aan de orde, maar ook ziektebeelden als: diabetes, ondervoeding, kanker en voedselallergieën.

Algemene informatie

Naam:
Dieet dit - Dieet dat
Organisatie:
Nederlandse Vereniging van Diëtisten
Doelgroepen:
Zwangeren, Mensen met hart-en vaatziekten, Mensen met kanker, Mensen met diabetes, Sporters, Mensen met ondervoeding, Mensen met maag- en darmklachten en Mensen met voedselallergie
Contact:
Eva van Tilburg
Email: