Groente & Meer

Bij adviesbureau Groente & Meer kun je terecht voor advies om je kind een gezond eetpatroon aan te leren. Het beste is om op jonge leeftijd te beginnen met het aanbieden van verschillende smaken, immers jong geleerd is oud gedaan.

We weten hoe moeilijk het is om gedrag te veranderen dus je kan er maar beter zo vroeg mogelijk mee beginnen. Uit onderzoek blijkt dat de eerste paar jaren bepalend zijn voor de smaken en voorkeuren later in het leven. Groente & meer is er zowel voor ouders/particulieren als voor bedrijven en de publieke sector.

Maar hoe doe je dat nou precies en waar kan je allemaal op letten. Oprichter Victoire de Wild (ook docent en onderzoeker aan de Wageningen Universiteit), zal je daarmee helpen. Aan de hand van filmopnames wordt gekeken naar de eetmomenten in een gezin. De beelden worden besproken en samen wordt er gezocht naar de beste oplossing voor een specifieke vraag of toestand. Er wordt volgens een gecertificeerde methode gewerkt en opmaat concepten worden ontwikkeld.

De Wild: "Mijn missie is om zoveel mogelijk kinderen een gezond eetpatroon aan te leren."

Algemene informatie

Naam:
Groente & Meer
Organisatie:
Groente & Meer
Doelgroepen:
Ouders en Kinderen
Contact:
Victoire de Wild
Email:
Telefoon:
06 15 302 652