Groente Avontuur

Om elke dag de juiste portie groente binnen te krijgen is een uitdaging voor bijna alle gezinnen. Groenten zijn meestal niet favoriet bij kinderen en kan voor veel frustratie zorgen bij ouders. Wist je dat slechts 75% van de kinderen maar de helft van de groenten eet die ze nodig hebben?

Maar… de groentehelden maken van groenten eten een écht avontuur! Jullie maken kennis met Bobby Broccoli, Pleun Pompoen, Wieke Wortel, Pip Paprika, Karim Komkommer, Tom Tomaat, Errol Erwt, Pablo Pastinaak, Colette Courgette, Omar Aubergine, Vira Venkel en Bart Bloemkool.

Groente Avontuur is hét online programma dat peuters en kleuters groenten leert proeven en eten. Samen met de groentehelden ga je op avontuur. Met creatieve en leerzame spelletjes, missies en doe-dingen krijgen groenten de fun-factor.

Door op de verschillende icoontjes in de avonturen te klikken kan je peuter of kleuter leuke en leerzame activiteiten spelen. De activiteiten in de Proeftuin doe je samen. Het Safari- en Zee Avontuur kan je kind, soms met een beetje hulp, zelf spelen.

Algemene informatie

Naam:
Groente Avontuur
Organisatie:
Groente Avontuur
Doelgroep:
Kinderen
Email: