MiFood

Mifood is een onderneming gestart uit passie voor gezondheid, waarbij we ons focussen op regionale grondstoffen met hoge kwaliteit. Deze worden verwerkt in onze groente fruitmixen; Joycies genaamd. Hierin staat Joy, voor plezier in het leven. Wij willen daarin een bijdrage leveren in preventieve zin.

Onze oer-Hollandse onderneming is één van de eerste bedrijven die actief wil bijdragen aan de preventie van (welvaart)ziektes en dit betaalbaar toegankelijk wil maken voor iedereen. Mifood onderscheidt zich door (welvaart)ziektes als uitgangspunt te nemen en vervolgens, door wetenschappelijk onderzoek, na te gaan hoe de consumptie van plantaardige voedingstoffen bij kan dragen aan de preventie van deze ziektes.

De benodigde plantaardige voedingstoffen voor dit onderzoek komen voort uit groenten en fruit. Wij weten dat de gemiddelde Nederlander moeite heeft om de benodigde dagelijkse hoeveelheid van 500 gram groente en fruit tot zich te nemen. Om dit te vergemakkelijken bevat ons eindproduct alvast 250 gram groenten en/of fruit, gebottled in 250 ml 'Joycie', alsook de juiste bio actieve stoffen om je weerstand te verhogen tegen (welvaart)ziektes.

'Healthy aging accessible for everyone'

Algemene informatie

Naam:
MiFood
Organisatie:
MiFood
Contact:
Raymond Nolet
Email:
Telefoon:
06 10322186