TommyTomato

TommyTomato wilt kinderen op de basisschool samen gezond leren eten in de klas. TommyTomato levert warme vegetarische lunches op de basisschool. Hapklaar tot aan het klaslokaal, met het leeuwendeel van de dagelijkse hoeveelheid groente. Zo leren kinderen gezond eten en krijgen ze volop energie voor een actieve dag. Zonder extra werk voor ouders en leerkrachten. Lekker makkelijk. Deksel eraf en smullen maar!

Samen gezond leren eten in de klas 

Samen is alles leuker en durf je meer dan alleen! Wij hebben al gezien dat de kinderen elkaar helpen en van elkaar leren. Het aloude gezegde 'zien eten doet eten' is in het klaslokaal niet anders. Door samen hetzelfde gerecht te eten gaan kinderen over eten praten en moedigen kinderen elkaar aan. Dan blijkt dat die groente die thuis altijd wordt weggeschoven eigenlijk best lekker is! 

TommyTomato op school 

Als school wil je ook bijdragen aan educatie over gezonde voeding en het liefst zo praktisch mogelijk. Wij hebben gezien dat het lastig kan zijn om hier concreet vorm aan te geven. TommyTomato geeft scholen een praktische bijdrage in handen, zonder gedoe, waarmee kinderen met elkaar daadwerkelijk gezond eten én leren over wat gezond eten is. TommyTomato is naast gezond en leerzaam bovenal leuk en lekker voor de kinderen. 

Stichting TommyTomato

Naast TommyTomato bv hebben we ook Stichting TommyTomato opgericht. Speciaal voor ouders die €2,50 per maaltijd niet kunnen missen is er de Stichting TommyTomato! De stichting vult het bedrag aan zodat ieder kind leert zo gezond mogelijk te eten.

Algemene informatie

Naam:
TommyTomato
Organisatie:
TommyTomato
Doelgroepen:
Ouders en Kinderen
Contact:
Bas Turk
Email:
Telefoon:
+31232052292