Peertje

Onze digitale assistent Peertje helpt je graag, maar kan zich net als een mens soms vergissen.

Wat is er nu in het seizoen?

Wat kan ik koken met mijn restjes?

Peertje

Onze digitale assistent Peertje helpt je graag, maar kan zich net als een mens soms vergissen.

Wat is er nu in het seizoen?

Wat kan ik koken met mijn restjes?

Deze website gebruikt cookies

Wij maken op deze website gebruik van cookies en vergelijkbare technieken om bezoek te analyseren en om je relevante boodschappen te tonen op social media. Door op 'Alles accepteren' te klikken geef je toestemming voor de plaatsing ervan en het verwerken van op deze wijze verkregen persoonsgegevens, zoals in ons privacy- & cookiestatement wordt vermeld.

Onze privacy- & cookiestatement:

Tuinbonen à la Romana

Hoofdgerecht
2 pers
20 - 30 min
Tuinbonen à la Romana

280gr groenten p.p.

Ingrediënten

2 pers

1 sjalot
6 blaadjes salie of ½ theelepel gedroogde salie
1 eetlepel vloeibare margarine
1 eetlepel tomatenpuree
1-1½ kg tuinbonen

Bereidingswijze

1. Dop de tuinbonen.
2. Maak de sjalot schoon en snijd hem klein.
3. Snijd de salie in reepjes.
4. Fruit de sjalot, de salie en de tomatenpuree zacht in de margarine.
5. Voeg de tuinbonen toe met wat water en kook de tuinbonen in 7 -12 minuten gaar.

Menusuggestie: Lekker met een hamlapje en aardappelen.

Bron: Voedingscentrum.
 

Link gekopieerd!

Voedingswaarden

SoortPer persoon
Energie168 kcal
Vet4 gr
waarvan verzadigd0 gr
Koolhydraten13 gr
waarvan suikers2 gr
Voedingsvezels13 gr
Eiwitten13 gr
Zout0.17 gr

Meer over de ingrediënten

Meer groenten en fruit
Salie

Salie

Kruiden
Koelkast
Salie

Salie

Kruiden
Koelkast
Meer groenten en fruit