| Soort | Per persoon |
|---|---|
| Energie | 168 kcal |
| Vet | 4 gr |
| waarvan verzadigd | 0 gr |
| Koolhydraten | 13 gr |
| waarvan suikers | 2 gr |
| Voedingsvezels | 13 gr |
| Eiwitten | 13 gr |
| Zout | 0.17 gr |
Tuinbonen à la Romana

280gr groenten p.p.
Ingrediënten
2 pers
| 1 sjalot |
| 6 blaadjes salie of ½ theelepel gedroogde salie |
| 1 eetlepel vloeibare margarine |
| 1 eetlepel tomatenpuree |
| 1-1½ kg tuinbonen |
Bereidingswijze
1. Dop de tuinbonen.
2. Maak de sjalot schoon en snijd hem klein.
3. Snijd de salie in reepjes.
4. Fruit de sjalot, de salie en de tomatenpuree zacht in de margarine.
5. Voeg de tuinbonen toe met wat water en kook de tuinbonen in 7 -12 minuten gaar.
Menusuggestie: Lekker met een hamlapje en aardappelen.
Bron: Voedingscentrum.
Link gekopieerd!
