Tuinbonen à la Romana

Ga naar:

Boodschappenlijst

1 sjalot
6 blaadjes salie of ½ theelepel gedroogde salie
1 eetlepel vloeibare margarine
1 eetlepel tomatenpuree
1-1½ kg tuinbonen

Bereidingswijze

1. Dop de tuinbonen.
2. Maak de sjalot schoon en snijd hem klein.
3. Snijd de salie in reepjes.
4. Fruit de sjalot, de salie en de tomatenpuree zacht in de margarine.
5. Voeg de tuinbonen toe met wat water en kook de tuinbonen in 7 -12 minuten gaar.

Menusuggestie: Lekker met een hamlapje en aardappelen.

Bron: Voedingscentrum.
 

Print
Delen
Fullscreen

Voedingswaarde per persoon

Energie
168 kcal
Vet
4 gram
Eiwit
13 gram
Waarvan verzadigd
0 gram
Koolhydraten
13 gram
Vezels
13 gram
Waarvan suikers
2 gram
Zout
173 mg