3x spelletjes met groente en fruit voor kinderen

Worstel je als ouders ook (wel eens) om je kind genoeg groente en fruit te laten eten? Speel dan een leuk groente- en fruitspel met ze. Want uit onderzoek blijkt dat bordspelletjes, kaartspellen en computerspelletjes kinderen kunnen helpen meer groente en fruit te eten. Wij hebben 3 spelletjes met groenten en fruit voor je op een rijtje gezet.

Groente- en fruitspel

Het Groente- en fruitspel van het Voedingscentrum is een educatief kaartspel waarmee kinderen van 4-8 jaar oud kennis kunnen maken met verschillende soorten groente en fruit. Je kunt 12 opdrachten doen met de kaarten. Zo leren kinderen spelenderwijs meer over bekende en onbekendere groenten en fruit. Het spel kun je online bestellen via de website van het Voedingscentrum.

Point Salad

Met Point Salad maak je je eigen salade met groentekaarten en puntenkaarten. Maak de beste combinaties en verdien de meeste punten. Een snel spel voor de hele familie!

Van linzenpasta tot Dippies van Spoony

Spoony maakt producten boordevol groenten en met vrolijke eetspelletjes erbij. Speel BINGO met de linzenpasta. Of red een dippie uit de mond van Spoony met het hengelspel. Probeer ook eens de voetbalbroodjes of de Slurp Soep.