Kook ook met Veggipedia

Veggipedia staat vol met lekkere recepten. Heb jij een favoriet Veggipedia-recept? Lees dan snel verder en misschien win jij wel deze goed gevulde Veggipedia tas!

Blog van Nancy Lentjes, Projectleider bij het NAGF en groot fan van lekker en gezond eten.

Een poosje geleden toonde een dame van mijn yogaclubje interesse in mijn werk. Ik vertelde haar dan ook graag wat wij doen en waarom wij het zo belangrijk vinden dat iedereen groenten en fruit eet. Ik wees haar nog op een paar lekkere recepten van Veggipedia waarna wij ons weer gewillig in de asana's lieten glijden.

Twee weken geleden ontving ik een enthousiast appje van haar met een foto van een van onze recepten. Dat voelde als fanmail. Wij werden er allemaal blij van. Daarom besloten wij haar te belonen met een Veggipedia-tas met een Ga voor Kleur schort, onze mooie ansichtkaarten en receptenkaarten. Die heb ik na afloop van de yogales aan haar uitgereikt in de ruimte waar wij altijd bijkomen met koffie. Ze was er heel blij mee en promootte vol vuur de heerlijke recepten van Veggipedia. Op een gegeven momenten stonden er wel 12 mensen rond ons tafeltje en werd de link naar onze site gretig genoteerd. Heerlijk om spontane ambassadeurs van het NAGF in actie te zien.

Ga je ook zo'n lekker Veggipedia-recept uitproberen of heb je al een favoriet? Wij zijn heel benieuwd wat je er van vindt. Maak een foto van je gerecht en plaats deze op Instagram of Facebook met de tag @Veggipedia en @gavoorkleur. Dan maak je ook kans op zo'n mooie tas met inhoud.

Veel kookplezier!