Bramengranita

Ga naar:

Boodschappenlijst

300 g bramen
2 dl water
1 eetlepel suiker
1 eetlepel honing

Bereidingswijze

1. Pureer de bramen met het water, suiker en honing in een blender.
2. Schenk het mengsel in een ruime, platte schaal en dek af met huishoudfolie.
3. Zet de schaal 2 uur in de vriezer. Na deze 2 uur moet het mengsel met een vork los worden gemaakt. Dan gaat het weer 2 uur in de vriezer. Na die 2 uur weer los maken met een vork en dan voor de laatste maal 2 uur in de vriezer. Daarna weer losmaken met een vork. Dan is de bramen granita klaar.
4. Schep de granita in 2 hoge glazen. Geniet ervan!

Print
Delen
Fullscreen

Voedingswaarde per persoon

Energie
120 kcal
Vet
0 gram
Eiwit
2 gram
Waarvan verzadigd
0 gram
Koolhydraten
49 gram
Vezels
5 gram
Waarvan suikers
0 gram
Zout
10 mg

Meer over de ingrediënten

Ook lekker!