| Soort | Per persoon |
|---|---|
| Energie | 125 kcal |
| Vet | 1 gr |
| waarvan verzadigd | 0 gr |
| Koolhydraten | 25 gr |
| waarvan suikers | 25 gr |
| Voedingsvezels | 3 gr |
| Eiwitten | 2 gr |
| Zout | 0 gr |
Mangocrème

130gr fruit p.p.
Ingrediënten
2 pers
| 1 rijpe mango |
| 1/2 sinaasappel |
| 1 eetlepel citroensap |
| 50 ml halfvolle yoghurt |
Bereidingswijze
Lekkere, verantwoorde toetjes hoeven helemaal niet ingewikkeld te zijn. Deze tropische mangocrème van mango, sinaasappel en yoghurt staat in 15 minuutjes op tafel.
- Schil de mango en snijd het vruchtvlees van de pit.
- Houd een paar mooie reepjes achter voor garnering en pureer de rest van het vruchtvlees met een staafmixer of in de keukenmachine.
- Pers de sinaasappel uit en roer het sinaasappelsap en het citroensap door de mangopuree.
- Spatel de yoghurt er door.
- Verdeel dit over 2 coupes en garneer met de achtergehouden reepjes mango
Tip: Beetje citroensap nodig? Snijd de citroen niet door, maar prik er een gaatje in en knijp er wat sap uit. Gebruik eventueel citroensap uit een flesje. Een flesje citroensap is in de koelkast afgesloten weken houdbaar.
Link gekopieerd!
Voedingswaarden
Meer over de ingrediënten
Meer groenten en fruitOok lekker!
Meer recepten
Toetje met abrikoos, banaan en hazelnoten
125gr fruit p.p.

Citroenijs met kaneeldruiven
50gr fruit p.p.

Bramengranita
150gr fruit p.p.


