Peertje

Onze digitale assistent Peertje helpt je graag, maar kan zich net als een mens soms vergissen.

Wat is er nu in het seizoen?

Wat kan ik koken met mijn restjes?

Peertje

Onze digitale assistent Peertje helpt je graag, maar kan zich net als een mens soms vergissen.

Wat is er nu in het seizoen?

Wat kan ik koken met mijn restjes?

Deze website gebruikt cookies

Wij maken op deze website gebruik van cookies en vergelijkbare technieken om bezoek te analyseren en om je relevante boodschappen te tonen op social media. Door op 'Alles accepteren' te klikken geef je toestemming voor de plaatsing ervan en het verwerken van op deze wijze verkregen persoonsgegevens, zoals in ons privacy- & cookiestatement wordt vermeld.

Onze privacy- & cookiestatement:

Citroenijs met kaneeldruiven

Nagerecht
2 pers
10 - 20 min
Citroenijs met kaneeldruiven

50gr fruit p.p.

Ingrediënten

2 pers

100 gram druiven
1/2 perssinaasappel
kaneel
2 bolletjes citroensorbetijs

Bereidingswijze

Lekkere, verantwoorde toetjes hoeven helemaal niet ingewikkeld te zijn. Dit recept van citroenijs met kaneeldruiven staat in 10 minuutjes op tafel.

  1. Was de druiven en halveer ze. Verwijder eventueel met een scherp mesje de pitjes.
  2. Pers de halve sinaasappel uit.
  3. Schep de druiven om met het sinaasappelsap en kaneel. Verdeel dit over 2 glazen coupes of bordjes.
  4. Schep er een bolletje citroenijs op.

Link gekopieerd!

Voedingswaarden

SoortPer persoon
Energie90 kcal
Vet0 gr
waarvan verzadigd0 gr
Koolhydraten20 gr
waarvan suikers20 gr
Voedingsvezels2 gr
Eiwitten1 gr
Zout0.1 gr

Meer over de ingrediënten

Meer groenten en fruit
Sinaasappel

Sinaasappel

Fruit
Fruitschaal
Druiven

Druiven

Fruit
Koelkast
Sinaasappel

Sinaasappel

Fruit
Fruitschaal
Druiven

Druiven

Fruit
Koelkast
Meer groenten en fruit

Ook lekker!

Meer recepten
Fruitwraps met gemengd rood fruit

Fruitwraps met gemengd rood fruit

100gr fruit p.p.

Bramengranita

Bramengranita

150gr fruit p.p.

Meloen gevuld met fruitsalade

Meloen gevuld met fruitsalade

460gr fruit p.p.

Meer recepten