| Soort | Per persoon |
|---|---|
| Energie | 90 kcal |
| Vet | 0 gr |
| waarvan verzadigd | 0 gr |
| Koolhydraten | 20 gr |
| waarvan suikers | 20 gr |
| Voedingsvezels | 2 gr |
| Eiwitten | 1 gr |
| Zout | 0.1 gr |
Citroenijs met kaneeldruiven

50gr fruit p.p.
Ingrediënten
2 pers
| 100 gram druiven |
| 1/2 perssinaasappel |
| kaneel |
| 2 bolletjes citroensorbetijs |
Bereidingswijze
Lekkere, verantwoorde toetjes hoeven helemaal niet ingewikkeld te zijn. Dit recept van citroenijs met kaneeldruiven staat in 10 minuutjes op tafel.
- Was de druiven en halveer ze. Verwijder eventueel met een scherp mesje de pitjes.
- Pers de halve sinaasappel uit.
- Schep de druiven om met het sinaasappelsap en kaneel. Verdeel dit over 2 glazen coupes of bordjes.
- Schep er een bolletje citroenijs op.
Link gekopieerd!
Voedingswaarden
Meer over de ingrediënten
Meer groenten en fruitOok lekker!
Meer recepten
Fruitwraps met gemengd rood fruit
100gr fruit p.p.

Bramengranita
150gr fruit p.p.

Meloen gevuld met fruitsalade
460gr fruit p.p.

