Meloen gevuld met fruitsalade

Ga naar:

Boodschappenlijst

75 g aardbeien
50 g kersen
50 g frambozen
50 g aalbessen
1 nectarine
1 eetlepel magere kwark
evt. zoetstof
1 kleine meloen (charentais of netmeloen)

Bereidingswijze

1. Snijd van de meloen een kapje af. Verwijder de pitten en hol de meloen uit met een meloenbolletjeslepel. Doe de meloenbolletjes in een kom.
2. Maak de andere vruchten schoon.
3. Halveer de aardbeien en snijd de nectarines in blokjes.
4. Schep de vruchten door de meloenballetjes.
5. Roer de kwark door het fruit samen met eventueel wat zoetstof. Schep de salade in de uitgeholde meloen.
6. Zet de meloen ca. 1 uur koud weg alvorens te serveren. Romantisch samen uitlepelen. Geniet ervan! 

 

Print
Delen
Fullscreen

Voedingswaarde per persoon

Energie
120 kcal
Vet
0 gram
Eiwit
4 gram
Waarvan verzadigd
0 gram
Koolhydraten
23 gram
Vezels
3 gram
Waarvan suikers
0 gram
Zout
90 mg

Meer over de ingrediënten

Ook lekker!