| Soort | Per persoon |
|---|---|
| Energie | 265 kcal |
| Vet | 7 gr |
| waarvan verzadigd | 1 gr |
| Koolhydraten | 45 gr |
| waarvan suikers | 32 gr |
| Voedingsvezels | 8 gr |
| Eiwitten | 8 gr |
| Zout | 0.13 gr |
Cherimoya toetje

200gr fruit p.p.
Ingrediënten
1 pers
| 1 rijpe cherimoya |
| 80 ml ongezoete (vanille) amandeldrink |
| 2 theelepels fijngehakte ongezouten pistachenoten |
Bereidingswijze
Cherimoya is heerlijk zoet fruit; superlekker in combinatie met amandeldrink en ongezouten pistachenoten in dit rauwe vegan toetje.
- Snijd de cherimoya in de lengte doormidden en verwijder de zwarte pitten. Dit gaat heel makkelijk, want ze zitten los. Vervolgens kun je het vruchtvlees lossnijden of uitlepelen. Gebruik alleen het vruchtvlees, de pitten en het velletje kun je niet eten.
- Mix het vruchtvlees met de amandeldrink in een blender tot een glad geheel (duurt maar een paar seconden)
- Giet het mengsel in een glazen pot en dek af.
- Zet de pot 1 uur in de vriezer.
- Roer de ongezouten pistachenoten er doorheen.
Eet smakelijk!
Bron: Unconventional Baker
Link gekopieerd!
Voedingswaarden
Ook lekker!
Meer recepten
Citroenijs met kaneeldruiven
50gr fruit p.p.

Gegrilde ananas met honing
190gr fruit p.p.

Fruitsalade met kaki (sharonfruit), kiwi en banaan
170gr fruit p.p.
