Peertje

Onze digitale assistent Peertje helpt je graag, maar kan zich net als een mens soms vergissen.

Wat is er nu in het seizoen?

Wat kan ik koken met mijn restjes?

Peertje

Onze digitale assistent Peertje helpt je graag, maar kan zich net als een mens soms vergissen.

Wat is er nu in het seizoen?

Wat kan ik koken met mijn restjes?

Deze website gebruikt cookies

Wij maken op deze website gebruik van cookies en vergelijkbare technieken om bezoek te analyseren en om je relevante boodschappen te tonen op social media. Door op 'Alles accepteren' te klikken geef je toestemming voor de plaatsing ervan en het verwerken van op deze wijze verkregen persoonsgegevens, zoals in ons privacy- & cookiestatement wordt vermeld.

Onze privacy- & cookiestatement:

Mango lassi

Nagerecht
2 pers
0 - 10 min
Mango lassi

65gr fruit p.p.

Ingrediënten

2 pers

1/2 mango
150 ml halfvolle yoghurt
100 ml koolzuurhoudend water

Bereidingswijze

Deze mango lassi is een variatie op de populaire frisse Indiase yoghurtdrink. Binnen 10 minuten op tafel, supermakkelijk te maken en direct ijskoud serveren.

  1. Schil de halve mango en snijd het vruchtvlees van de pit in kleine blokjes.
  2. Verdeel ze over 2 hoge glazen.
  3. Verdun de yoghurt met koolzuurhoudende bronwater en schenk dit over de mango.
  4. Serveer direct en geef er een lepel bij.

    Bron: Voedingscentrum

Link gekopieerd!

Voedingswaarden

SoortPer persoon
Energie80 kcal
Vet1 gr
waarvan verzadigd1 gr
Koolhydraten13 gr
waarvan suikers12 gr
Voedingsvezels1 gr
Eiwitten4 gr
Zout0.1 gr

Meer over de ingrediënten

Meer groenten en fruit
Mango

Mango

Fruit
Fruitschaal
Mango

Mango

Fruit
Fruitschaal
Meer groenten en fruit

Ook lekker!

Meer recepten
Mangocrème

Mangocrème

130gr fruit p.p.

Gegrilde ananas met honing

Gegrilde ananas met honing

190gr fruit p.p.

Bramengranita

Bramengranita

150gr fruit p.p.

Meer recepten