Mango lassi

Ga naar:

Boodschappenlijst

1/2 mango
150 ml halfvolle yoghurt
100 ml koolzuurhoudend water

Bereidingswijze

Deze mango lassi is een variatie op de populaire frisse Indiase yoghurtdrink. Binnen 10 minuten op tafel, supermakkelijk te maken en direct ijskoud serveren.

  1. Schil de halve mango en snijd het vruchtvlees van de pit in kleine blokjes.
  2. Verdeel ze over 2 hoge glazen.
  3. Verdun de yoghurt met koolzuurhoudende bronwater en schenk dit over de mango.
  4. Serveer direct en geef er een lepel bij.

    Bron: Voedingscentrum
Print
Delen
Fullscreen

Voedingswaarde per persoon

Energie
80 kcal
Vet
1 gram
Eiwit
4 gram
Waarvan verzadigd
1 gram
Koolhydraten
13 gram
Vezels
1 gram
Waarvan suikers
12 gram
Zout
100 mg

Meer over de ingrediënten

Meer groenten & fruit

Ook lekker!

Meer recepten