| Soort | Per persoon |
|---|---|
| Energie | 171 kcal |
| Vet | 7 gr |
| waarvan verzadigd | 1 gr |
| Koolhydraten | 20 gr |
| waarvan suikers | 10 gr |
| Voedingsvezels | 6 gr |
| Eiwitten | 3 gr |
| Zout | 0.02 gr |
Pastinaak met komijn

200gr groenten p.p.
Ingrediënten
2 pers
| ½ eetlepel komijnzaad |
| 1 eetlepel olie |
| 400 gram pastinaak |
Bereidingswijze
1. Schrap de pastinaak en verwijder de uiteinden. Snijd de pastinaak in plakken.
2. Kook de plakken pastinaak in ca. 10 minuten gaar.
3. Rooster het komijnzaad in een droge koekenpan tot het gaat geuren.
4. Voeg de olie en de afgegoten pastinaak toe en warm het geheel goed door.
Menusuggestie: Lekker met een ribkarbonade en aardappelen.
Bron: Voedingscentrum.
Link gekopieerd!
Voedingswaarden
Meer over de ingrediënten
Meer groenten en fruitOok lekker!
Meer recepten
Pastinaak, bietjes en pompoen uit de oven
225gr groenten p.p.

Geglaceerde pastinaak
250gr groenten p.p.

Koolraap met appel
250gr groenten p.p. & 60gr fruit p.p.
