Pastinaak met komijn

Ga naar:

Boodschappenlijst

½ eetlepel komijnzaad
1 eetlepel olie
400 gram pastinaak

Bereidingswijze

1. Schrap de pastinaak en verwijder de uiteinden. Snijd de pastinaak in plakken.
2. Kook de plakken pastinaak in ca. 10 minuten gaar.
3. Rooster het komijnzaad in een droge koekenpan tot het gaat geuren.
4. Voeg de olie en de afgegoten pastinaak toe en warm het geheel goed door.

Menusuggestie: Lekker met een ribkarbonade en aardappelen.

Bron: Voedingscentrum.

Print
Delen
Fullscreen

Voedingswaarde per persoon

Energie
171 kcal
Vet
7 gram
Eiwit
3 gram
Waarvan verzadigd
1 gram
Koolhydraten
20 gram
Vezels
6 gram
Waarvan suikers
10 gram
Zout
22 mg

Meer over de ingrediënten

Meer groenten & fruit

Ook lekker!

Meer recepten