


Armeense komkommer



De Armeense komkommer is een variëteit van de suikermeloen. Hij heeft de vorm en smaak van een gewone komkommer. Wanneer hij erg rijp is, smaakt en ruikt hij naar meloen. Deze komkommer wordt vooral rauw gegeten, maar wordt ook wel gekookt om soep van te maken.
Ook wel genoemd:
Bereiden & bewaren
- Bereiden
- Bewaren
Was de Armeense komkommer en snijd een stukje van de boven- en onderkant. Je hoeft hem niet te schillen.
Bereidingstijden
Koken: ca. 10 minuten
Roerbakken: 3 - 4 minuten
Magnetron: 4 - 5 minuten
Smoren: ca. 15 minuten
Stomen: 15 - 20 minuten
Informatie
Portiegrootte
Teelt
Tip
Armeense komkommer smaak
Verkrijgbaarheid
Uit Nederland
j
jan
f
feb
m
mrt
a
apr
m
mei
j
jun
j
jul
a
aug
s
sep
o
okt
n
nov
d
dec
Uit het buitenland
j
jan
f
feb
m
mrt
a
apr
m
mei
j
jun
j
jul
a
aug
s
sep
o
okt
n
nov
d
dec