Peertje

Onze digitale assistent Peertje helpt je graag, maar kan zich net als een mens soms vergissen.

Wat is er nu in het seizoen?

Wat kan ik koken met mijn restjes?

Peertje

Onze digitale assistent Peertje helpt je graag, maar kan zich net als een mens soms vergissen.

Wat is er nu in het seizoen?

Wat kan ik koken met mijn restjes?

Deze website gebruikt cookies

Wij maken op deze website gebruik van cookies en vergelijkbare technieken om bezoek te analyseren en om je relevante boodschappen te tonen op social media. Door op 'Alles accepteren' te klikken geef je toestemming voor de plaatsing ervan en het verwerken van op deze wijze verkregen persoonsgegevens, zoals in ons privacy- & cookiestatement wordt vermeld.

Onze privacy- & cookiestatement:

Carob
Carob
Carob

Carob

Groenten
Koel & donker
Carob
Carob
Carob

Carob zijn de donkerbruine zaden in de peulen van de johannesbroodboom. Meestal worden de zaden gemalen en geroosterd. Als vervanger voor cacao. Er hoeft bij gebruik van carob geen suiker gebruikt te worden. Gemalen carob wordt ook johannesbroodboompitmeel genoemd. Dit wordt gebruikt als verdikkingsmiddel (emulgator E410). Ook kun je dit kopen om babyvoeding te verdikken.

Ook wel genoemd:

Carob
Johannesbrood
Johannesbroodboom

Bereiden & bewaren

  1. Bereiden
  2. Bewaren

Afhankelijk van de toepassing.

Informatie

Teelt

Tip

Carob smaak 

Verkrijgbaarheid

Uit Nederland

j

jan

f

feb

m

mrt

a

apr

m

mei

j

jun

j

jul

a

aug

s

sep

o

okt

n

nov

d

dec

Uit het buitenland

j

jan

f

feb

m

mrt

a

apr

m

mei

j

jun

j

jul

a

aug

s

sep

o

okt

n

nov

d

dec

Doperwten

Doperwten

Groenten
Koelkast
Kikkererwten

Kikkererwten

Nu in seizoen
Groenten
Peultjes

Peultjes

Nu in seizoen
Groenten
Doperwten

Doperwten

Groenten
Koelkast
Kikkererwten

Kikkererwten

Nu in seizoen
Groenten
Peultjes

Peultjes

Nu in seizoen
Groenten
Meer groenten en fruit