Peertje

Onze digitale assistent Peertje helpt je graag, maar kan zich net als een mens soms vergissen.

Wat is er nu in het seizoen?

Wat kan ik koken met mijn restjes?

Peertje

Onze digitale assistent Peertje helpt je graag, maar kan zich net als een mens soms vergissen.

Wat is er nu in het seizoen?

Wat kan ik koken met mijn restjes?

Deze website gebruikt cookies

Wij maken op deze website gebruik van cookies en vergelijkbare technieken om bezoek te analyseren en om je relevante boodschappen te tonen op social media. Door op 'Alles accepteren' te klikken geef je toestemming voor de plaatsing ervan en het verwerken van op deze wijze verkregen persoonsgegevens, zoals in ons privacy- & cookiestatement wordt vermeld.

Onze privacy- & cookiestatement:

Dragon
Dragon
Dragon

Dragon

Kruiden
Koelkast
Dragon
Dragon
Dragon

Eén van de meest geliefde kruiden in de Franse keuken is dragon. Dit kruid heeft langwerpige blaadjes. Het kruid smaakt licht naar anijs. Wees wat terughoudend met het gebruik, want de smaak wordt snel sterker. Hetzelfde geldt voor gedroogde dragon.

Bereiden & bewaren

  1. Bereiden
  2. Bewaren

Gebruik alleen de blaadjes. Voeg dragon pas op het einde van de bereiding toe.

Informatie

Dragon kopen

Zelf dragon kweken

Teelt

Tip

Dragon smaak

Verkrijgbaarheid

Uit Nederland

j

jan

f

feb

m

mrt

a

apr

m

mei

j

jun

j

jul

a

aug

s

sep

o

okt

n

nov

d

dec

Uit het buitenland

j

jan

f

feb

m

mrt

a

apr

m

mei

j

jun

j

jul

a

aug

s

sep

o

okt

n

nov

d

dec

Venkelkruid

Venkelkruid

Kruiden
Koelkast
Kervel

Kervel

Nu in seizoen
Kruiden
Roomse kervel

Roomse kervel

Kruiden
Koelkast
Venkelkruid

Venkelkruid

Kruiden
Koelkast
Kervel

Kervel

Nu in seizoen
Kruiden
Roomse kervel

Roomse kervel

Kruiden
Koelkast
Meer groenten en fruit