| Soort | Per persoon |
|---|---|
| Energie | 106 kcal |
| Vet | 5 gr |
| waarvan verzadigd | 1 gr |
| Koolhydraten | 12 gr |
| waarvan suikers | 12 gr |
| Voedingsvezels | 1 gr |
| Eiwitten | 2 gr |
| Zout | 0.16 gr |
Gekaramelliseerde koolraap

250gr groenten p.p.
Ingrediënten
2 pers
| 1 theelepel mosterd |
| 1 eetlepel honing |
| 500 gram koolraap |
| 1 eetlepel olie |
Bereidingswijze
1. Snijd de koolraap in plakken en schil ze. Snijd de koolraap in reepjes.
2. Kook de koolraap in weinig water in ca. 10-15 minuten gaar. Laat de groente uitlekken.
3. Verwarm de olie in een grote koekenpan of braadpan en voeg de koolraap toe.
4. Meng er de honing en de mosterd door en roerbak de groente tot alles goed is gemengd en de honing gaat kleuren.
Menusuggestie: Lekker met een hamlapje en aardappelen.
Bron: Voedingscentrum.
Link gekopieerd!
Voedingswaarden
Meer over de ingrediënten
Meer groenten en fruitOok lekker!
Meer recepten
Koolraap met appel
250gr groenten p.p. & 60gr fruit p.p.

Koolraapstamppot met rauwe andijvie
355gr groenten p.p.

Koolraap met gember
300gr groenten p.p.
