Peertje

Onze digitale assistent Peertje helpt je graag, maar kan zich net als een mens soms vergissen.

Wat is er nu in het seizoen?

Wat kan ik koken met mijn restjes?

Peertje

Onze digitale assistent Peertje helpt je graag, maar kan zich net als een mens soms vergissen.

Wat is er nu in het seizoen?

Wat kan ik koken met mijn restjes?

Deze website gebruikt cookies

Wij maken op deze website gebruik van cookies en vergelijkbare technieken om bezoek te analyseren en om je relevante boodschappen te tonen op social media. Door op 'Alles accepteren' te klikken geef je toestemming voor de plaatsing ervan en het verwerken van op deze wijze verkregen persoonsgegevens, zoals in ons privacy- & cookiestatement wordt vermeld.

Onze privacy- & cookiestatement:

Zelfgemaakte rabarbermoes

Nagerecht
2 pers
10 - 20 min
Zelfgemaakte rabarbermoes

250gr groenten p.p.

Ingrediënten

2 pers

500 g rabarber
vloeibare zoetstof
2 pijpjes kaneel
ca. 1 eetlepel aardappelmeel

Bereidingswijze

1. Maak de rabarber schoon. Was de rabarber en snijd in stukjes.
2. Kook de rabarber met de kaneel in een laagje water in 10 minuten gaar.
3. Roer een klontloos papje van wat aardappelmeel en een klein beetje water.
4. Roer de rabarber fijn en bind het vocht met een beetje aardappelmeel.
5. Laat de moes afkoelen en voeg naar smaak vloeibare zoetstof toe. 

 

Link gekopieerd!

Voedingswaarden

SoortPer persoon
Energie75 kcal
Vet0 gr
waarvan verzadigd0 gr
Koolhydraten10 gr
waarvan suikers5 gr
Voedingsvezels5 gr
Eiwitten3 gr
Zout0.03 gr

Meer over de ingrediënten

Meer groenten en fruit
Rabarber

Rabarber

Groenten
Koelkast
Rabarber

Rabarber

Groenten
Koelkast
Meer groenten en fruit

Ook lekker!

Meer recepten
Bramentoetje met lange vingers en vanillevla

Bramentoetje met lange vingers en vanillevla

55gr fruit p.p.

Mango lassi

Mango lassi

65gr fruit p.p.

Citroenijs met kaneeldruiven

Citroenijs met kaneeldruiven

50gr fruit p.p.

Meer recepten