Zelfgemaakte rabarbermoes

Ga naar:

Boodschappenlijst

500 g rabarber
vloeibare zoetstof
2 pijpjes kaneel
ca. 1 eetlepel aardappelmeel

Bereidingswijze

1. Maak de rabarber schoon. Was de rabarber en snijd in stukjes.
2. Kook de rabarber met de kaneel in een laagje water in 10 minuten gaar.
3. Roer een klontloos papje van wat aardappelmeel en een klein beetje water.
4. Roer de rabarber fijn en bind het vocht met een beetje aardappelmeel.
5. Laat de moes afkoelen en voeg naar smaak vloeibare zoetstof toe. 

 

Print
Delen
Fullscreen

Voedingswaarde per persoon

Energie
75 kcal
Vet
0 gram
Eiwit
3 gram
Waarvan verzadigd
0 gram
Koolhydraten
10 gram
Vezels
5 gram
Waarvan suikers
5 gram
Zout
0.03 gram

Meer over de ingrediënten

Meer groenten & fruit

Ook lekker!

Meer recepten