| Soort | Per persoon |
|---|---|
| Energie | 75 kcal |
| Vet | 0 gr |
| waarvan verzadigd | 0 gr |
| Koolhydraten | 10 gr |
| waarvan suikers | 5 gr |
| Voedingsvezels | 5 gr |
| Eiwitten | 3 gr |
| Zout | 0.03 gr |
Zelfgemaakte rabarbermoes

250gr groenten p.p.
Ingrediënten
2 pers
| 500 g rabarber |
| vloeibare zoetstof |
| 2 pijpjes kaneel |
| ca. 1 eetlepel aardappelmeel |
Bereidingswijze
1. Maak de rabarber schoon. Was de rabarber en snijd in stukjes.
2. Kook de rabarber met de kaneel in een laagje water in 10 minuten gaar.
3. Roer een klontloos papje van wat aardappelmeel en een klein beetje water.
4. Roer de rabarber fijn en bind het vocht met een beetje aardappelmeel.
5. Laat de moes afkoelen en voeg naar smaak vloeibare zoetstof toe.
Link gekopieerd!
Voedingswaarden
Ook lekker!
Meer recepten
Bramentoetje met lange vingers en vanillevla
55gr fruit p.p.

Mango lassi
65gr fruit p.p.

Citroenijs met kaneeldruiven
50gr fruit p.p.
