Bakbanaan met limoen en chili

Ga naar:

Boodschappenlijst

2 bakbananen
2 eetlepels chilisaus
1 eetlepel limoensap

Bereidingswijze

  1. Schil de bananen en snijd ze schuin in dikke plakken.
  2. Meng de chilisaus met het limoensap.
  3. Leg de plakken banaan in een barbecueschaal en kwast de stukken in met het chilimengsel.
  4. Laat de banaan op de barbecue in 5-10 minuten heet worden en lichtbruin bakken.

Bron: Voedingscentrum

Print
Delen
Fullscreen

Voedingswaarde per persoon

Energie
145 kcal
Vet
0 gram
Eiwit
1 gram
Waarvan verzadigd
0 gram
Koolhydraten
35 gram
Vezels
2 gram
Waarvan suikers
15 gram
Zout
0 mg

Meer over de ingrediënten

Meer groenten & fruit

Ook lekker!

Meer recepten