Cassave chips

Ga naar:

Boodschappenlijst

2 cassaves
2 eetlepels olijfolie
paprikapoeder
peper

Bereidingswijze

Misschien ken je het wel van de zakken uit de supermarkt: cassavechips. Maar je kunt deze ook heel simpel zelf maken! 

  1. Schil eerst de cassaves. Snijd de knollen vervolgens in heel dunne plakken met kaasschaaf of met een scherp mes 
  2. Neem een bakplaat met vel bakpapier en verdeel de cassave over het vel.
  3. Bestrijk de cassave aan beide kanten dun met olijfolie en voeg de kruiden toe.
  4. Bak de cassave in 20-30 min af in de oven, afhankelijk van de dikte van je plakjes.

    Eet smakelijk!
Print
Delen
Fullscreen

Voedingswaarde per persoon

Energie
196 kcal
Vet
10 gram
Eiwit
2 gram
Waarvan verzadigd
0 gram
Koolhydraten
24 gram
Vezels
0 gram
Waarvan suikers
0 gram
Zout
0.15 gram

Meer over de ingrediënten

Meer groenten & fruit

Ook lekker!

Meer recepten