Peertje

Onze digitale assistent Peertje helpt je graag, maar kan zich net als een mens soms vergissen.

Wat is er nu in het seizoen?

Wat kan ik koken met mijn restjes?

Peertje

Onze digitale assistent Peertje helpt je graag, maar kan zich net als een mens soms vergissen.

Wat is er nu in het seizoen?

Wat kan ik koken met mijn restjes?

Deze website gebruikt cookies

Wij maken op deze website gebruik van cookies en vergelijkbare technieken om bezoek te analyseren en om je relevante boodschappen te tonen op social media. Door op 'Alles accepteren' te klikken geef je toestemming voor de plaatsing ervan en het verwerken van op deze wijze verkregen persoonsgegevens, zoals in ons privacy- & cookiestatement wordt vermeld.

Onze privacy- & cookiestatement:

Toetje met frambozen en sorbetijs

Nagerecht
2 pers
0 - 10 min
Toetje met frambozen en sorbetijs
Met seizoensproducten

40gr fruit p.p.

Ingrediënten

2 pers

75 gram frambozen
2 bolletjes aardbeien- of bosvruchtensorbetijs
200 ml mineraalwater met koolzuur

Bereidingswijze

  1. Maak de frambozen schoon en houd twee mooie achter voor garnering.
  2. Schep een bolletje ijs in twee hoge glazen en verdeel de frambozen er over.
  3. Schenk de glazen vol met de mineraalwater.
  4. Garneer het glas met de achtergehouden framboos.

Bron: Voedingscentrum

Link gekopieerd!

Voedingswaarden

SoortPer persoon
Energie50 kcal
Vet0 gr
waarvan verzadigd0 gr
Koolhydraten10 gr
waarvan suikers10 gr
Voedingsvezels1 gr
Eiwitten1 gr
Zout0 gr

Meer over de ingrediënten

Meer groenten en fruit
Frambozen

Frambozen

Nu in seizoen
Fruit
Frambozen

Frambozen

Nu in seizoen
Fruit
Meer groenten en fruit

Ook lekker!

Meer recepten
Zomers toetje met perzik en frambozensaus

Zomers toetje met perzik en frambozensaus

120gr fruit p.p.

Aardbeienshake

Aardbeienshake

115gr fruit p.p.

Bramengranita

Bramengranita

150gr fruit p.p.

Meer recepten