| Soort | Per persoon | 
|---|---|
| Energie | 45 kcal | 
| Vet | 0 gr | 
| waarvan verzadigd | 0 gr | 
| Koolhydraten | 7 gr | 
| waarvan suikers | 7 gr | 
| Voedingsvezels | 2 gr | 
| Eiwitten | 1 gr | 
| Zout | 0 gr | 
Zomers toetje met perzik en frambozensaus

120gr fruit p.p.
Ingrediënten
2 pers
| 1 perzik | 
| 125 gram frambozen | 
| 2 theelepels citroensap | 
Bereidingswijze
Dit simpele maar ó zó lekkere toetje met perzik en frambozensaus is makkelijk te maken en staat snel op tafel. En er zit ook nog eens 120 gram fruit in!
- Halveer de perzik en verwijder de pit.
- Breng een pannetje met water aan de kook. Leg de perzik er een halve minuut in. Neem uit het water en dompel in koud water. Trek het velletje van de perzik.
- Was de frambozen en houd een paar achter voor garnering. Pureer de rest van de frambozen met 1 eetlepel water en het citroensap tot een saus.
- Verdeel de frambozensaus over 2 borden en leg de perzikhelften er in. Garneer met de achtergehouden frambozen.
Bron: Voedingscentrum
Link gekopieerd!
Voedingswaarden
Meer over de ingrediënten
Meer groenten en fruitOok lekker!
Meer recepten
Bramengranita
150gr fruit p.p.

Meloen gevuld met fruitsalade
460gr fruit p.p.

Citroenijs met kaneeldruiven
50gr fruit p.p.



