| Soort | Per persoon |
|---|---|
| Energie | 189 kcal |
| Vet | 7 gr |
| waarvan verzadigd | 4 gr |
| Koolhydraten | 13 gr |
| waarvan suikers | 1 gr |
| Voedingsvezels | 10 gr |
| Eiwitten | 14 gr |
| Zout | 0.87 gr |
Gegratineerde selderij

250gr groenten p.p.
Ingrediënten
2 pers
| ½ dl halfvolle melk |
| 1 ei |
| nootmuskaat |
| 500 gram knolselderij |
| 40 gram geraspte belegen 30+ kaas |
Bereidingswijze
1. Schil de knolselderij en snijd de groente in staafjes.
2. Kook de groente in weinig water in ca. 15 minuten gaar.
3. Klop het ei los met de melk. Roer de geraspte kaas er door met wat peper en nootmuskaat.
4. Doe de afgegoten knolselderij in een ovenvaste schaal en schep het kaas-eimengsel er over.
5. Laat het gerecht onder een hete grill lichtbruin kleuren.
Menusuggestie: Lekker met varkensfilet en aardappelen.
Bron: Voedingscentrum.
Link gekopieerd!
Voedingswaarden
Meer over de ingrediënten
Meer groenten en fruitOok lekker!
Meer recepten
Stamppot met knolselderij en wortel
345gr groenten p.p.

Knolselderij-knoflooksoep
280gr groenten p.p.

Vegaballetjes in pittige tomatensaus
50gr groenten p.p.
