Gegratineerde selderij

Ga naar:

Boodschappenlijst

½ dl halfvolle melk
1 ei
nootmuskaat
500 gram knolselderij
40 gram geraspte belegen 30+ kaas

Bereidingswijze

1. Schil de knolselderij en snijd de groente in staafjes.
2. Kook de groente in weinig water in ca. 15 minuten gaar.
3. Klop het ei los met de melk. Roer de geraspte kaas er door met wat peper en nootmuskaat.
4. Doe de afgegoten knolselderij in een ovenvaste schaal en schep het kaas-eimengsel er over.
5. Laat het gerecht onder een hete grill lichtbruin kleuren.

Menusuggestie: Lekker met varkensfilet en aardappelen.

Bron: Voedingscentrum.

Print
Delen
Fullscreen

Voedingswaarde per persoon

Energie
189 kcal
Vet
7 gram
Eiwit
14 gram
Waarvan verzadigd
4 gram
Koolhydraten
13 gram
Vezels
10 gram
Waarvan suikers
1 gram
Zout
867 mg

Meer over de ingrediënten

Ook lekker!