Peertje

Onze digitale assistent Peertje helpt je graag, maar kan zich net als een mens soms vergissen.

Wat is er nu in het seizoen?

Wat kan ik koken met mijn restjes?

Peertje

Onze digitale assistent Peertje helpt je graag, maar kan zich net als een mens soms vergissen.

Wat is er nu in het seizoen?

Wat kan ik koken met mijn restjes?

Deze website gebruikt cookies

Wij maken op deze website gebruik van cookies en vergelijkbare technieken om bezoek te analyseren en om je relevante boodschappen te tonen op social media. Door op 'Alles accepteren' te klikken geef je toestemming voor de plaatsing ervan en het verwerken van op deze wijze verkregen persoonsgegevens, zoals in ons privacy- & cookiestatement wordt vermeld.

Onze privacy- & cookiestatement:

Gegrilde Vijgen

Nagerecht
2 pers
10 - 20 min

75gr fruit p.p.

Ingrediënten

2 pers

3 verse vijgen
2 bolletjes vruchtensorbetijs

Bereidingswijze

Een heerlijk toetje dat snel op tafel staat! Grill de verse vijgen in de oven en serveer met een bolletje sorbetijs.

  1. Warm de grill voor.
  2. Was de vijgen en snijd de steel er af. Halveer de vijgen.
  3. Leg de vijgen met de bolle kant naar onderen op een ovenvaste schaal.
  4. Zet de schaal onder de grill tot de vijgen warm zijn.
  5. Geef er een bolletje ijs bij.

Bron: Voedingscentrum

Link gekopieerd!

Voedingswaarden

SoortPer persoon
Energie100 kcal
Vet0 gr
waarvan verzadigd0 gr
Koolhydraten25 gr
waarvan suikers25 gr
Voedingsvezels2 gr
Eiwitten1 gr
Zout0 gr

Meer over de ingrediënten

Meer groenten en fruit
Vijgen

Vijgen

Fruit
Koelkast
Vijgen

Vijgen

Fruit
Koelkast
Meer groenten en fruit

Ook lekker!

Meer recepten
Meloen gevuld met fruitsalade

Meloen gevuld met fruitsalade

460gr fruit p.p.

Bramengranita

Bramengranita

150gr fruit p.p.

Zelfgemaakte rabarbermoes

Zelfgemaakte rabarbermoes

250gr groenten p.p.

Meer recepten