Gegrilde Vijgen

Ga naar:

Boodschappenlijst

3 verse vijgen
2 bolletjes vruchtensorbetijs

Bereidingswijze

Een heerlijk toetje dat snel op tafel staat! Grill de verse vijgen in de oven en serveer met een bolletje sorbetijs.

  1. Warm de grill voor.
  2. Was de vijgen en snijd de steel er af. Halveer de vijgen.
  3. Leg de vijgen met de bolle kant naar onderen op een ovenvaste schaal.
  4. Zet de schaal onder de grill tot de vijgen warm zijn.
  5. Geef er een bolletje ijs bij.

Bron: Voedingscentrum

Print
Delen
Fullscreen

Voedingswaarde per persoon

Energie
100 kcal
Vet
0 gram
Eiwit
1 gram
Waarvan verzadigd
0 gram
Koolhydraten
25 gram
Vezels
2 gram
Waarvan suikers
25 gram
Zout
0 gram

Meer over de ingrediënten

Meer groenten & fruit

Ook lekker!

Meer recepten