Gestoofde appel met kaneel

Ga naar:

Boodschappenlijst

2 appels
2 perssinaasappels
1 kaneelstokje
1 eetlepel vloeibare honing

Bereidingswijze

  1. Pers de sinaasappels uit.
  2. Breek het kaneelstokje in tweeën.
  3. Boor de klokhuizen uit de appels en schil de appels.
  4. Plaats de appels in een kleine steelpan. Vul de holte met het halve kaneelstokje.
  5. Druppel wat honing over de appels.
  6. Giet het sinaasappelsap er bij en laat de appels in ca. 10 minuten gaar worden.
Print
Delen
Fullscreen

Voedingswaarde per persoon

Energie
145 kcal
Vet
1 gram
Eiwit
1 gram
Waarvan verzadigd
0 gram
Koolhydraten
30 gram
Vezels
3 gram
Waarvan suikers
30 gram
Zout
1 mg

Meer over de ingrediënten

Meer groenten & fruit

Ook lekker!

Meer recepten