Soort | Per persoon |
---|---|
Energie | 125 kcal |
Vet | 7 gr |
waarvan verzadigd | 1 gr |
Koolhydraten | 10 gr |
waarvan suikers | 10 gr |
Voedingsvezels | 2 gr |
Eiwitten | 3 gr |
Zout | 0 gr |
Gevulde peer met walnoten
Nagerecht
2 pers
0 - 10 min

Met seizoensproducten
90gr fruit p.p.
Ingrediënten
2 pers
1 (stevige) peer |
citroensap |
15 gram walnoten |
4 sprieten bieslook |
30 gram light roomkaas naturel |
Bereidingswijze
Idee voor een lekker, makkelijk toetje: gevulde peer met roomkaas met walnoten.
- Schil de peer, halveer hem en verwijder het klokhuis. Druppel wat citroensap over de peer.
- Hak de walnoten klein.
- Was de bieslook en knip de sprieten klein.
- Meng de noten en de bieslook door de roomkaas en maak dit op smaak met wat peper.
- Vul de holtes van de peer hiermee en leg de perenhelften op bordjes.
Bron: Voedingscentrum
Link gekopieerd!