Gevulde peer met walnoten

Ga naar:

Boodschappenlijst

1 (stevige) peer
citroensap
15 gram walnoten
4 sprieten bieslook
30 gram light roomkaas naturel

Bereidingswijze

  1. Schil de peer, halveer hem en verwijder het klokhuis. Druppel wat citroensap over de peer.
  2. Hak de walnoten klein.
  3. Was de bieslook en knip de sprieten klein.
  4. Meng de noten en de bieslook door de roomkaas en maak dit op smaak met wat peper.
  5. Vul de holtes van de peer hiermee en leg de perenhelften op bordjes.
Print
Delen
Fullscreen

Voedingswaarde per persoon

Energie
125 kcal
Vet
7 gram
Eiwit
3 gram
Waarvan verzadigd
1 gram
Koolhydraten
10 gram
Vezels
2 gram
Waarvan suikers
10 gram
Zout
0 mg

Meer over de ingrediënten

Ook lekker!