| Soort | Per persoon |
|---|---|
| Energie | 125 kcal |
| Vet | 7 gr |
| waarvan verzadigd | 1 gr |
| Koolhydraten | 10 gr |
| waarvan suikers | 10 gr |
| Voedingsvezels | 2 gr |
| Eiwitten | 3 gr |
| Zout | 0 gr |
Gevulde peer met walnoten
Nagerecht
2 pers
0 - 10 min

Met seizoensproducten
90gr fruit p.p.
Ingrediënten
2 pers
| 1 (stevige) peer |
| citroensap |
| 15 gram walnoten |
| 4 sprieten bieslook |
| 30 gram light roomkaas naturel |
Bereidingswijze
Idee voor een lekker, makkelijk toetje: gevulde peer met roomkaas met walnoten.
- Schil de peer, halveer hem en verwijder het klokhuis. Druppel wat citroensap over de peer.
- Hak de walnoten klein.
- Was de bieslook en knip de sprieten klein.
- Meng de noten en de bieslook door de roomkaas en maak dit op smaak met wat peper.
- Vul de holtes van de peer hiermee en leg de perenhelften op bordjes.
Bron: Voedingscentrum
Link gekopieerd!





