Gewokte paarse spitskool met ham

Ga naar:

Boodschappenlijst

1 paarse spitskool
60 gram ham
scheutje balsamicoazijn
6 blaadjes verse salie in reepjes gesneden
peper

Bereidingswijze

1. Snijd de spitskool, ham en salie in dunne reepjes.
2. Roerbak de spitskool ca. 3 minuten in een beetje olie. Voeg vervolgens de ham en salie toe en wok dit kort mee.
3. Blus het geheel af met een scheutje balsamicoazijn en breng je gerecht op smaak met wat verse gemalen peper.

Tip: heerlijk bij kalfsvlees, gevogelte of gebakken zalm!

Bron: Violetti

Print
Delen
Fullscreen

Voedingswaarde per persoon

Energie
105 kcal
Vet
3 gram
Eiwit
9 gram
Waarvan verzadigd
1 gram
Koolhydraten
8 gram
Vezels
5 gram
Waarvan suikers
8 gram
Zout
0 mg

Meer over de ingrediënten

Meer groenten & fruit

Ook lekker!

Meer recepten