| Soort | Per persoon |
|---|---|
| Energie | 155 kcal |
| Vet | 6 gr |
| waarvan verzadigd | 1 gr |
| Koolhydraten | 15 gr |
| waarvan suikers | 1 gr |
| Voedingsvezels | 3 gr |
| Eiwitten | 8 gr |
| Zout | 0 gr |
Kastanjechampignons met peterselie en knoflook

125gr groenten p.p.
Ingrediënten
2 pers
| 2 bruine boterhammen |
| 6 takjes bladpeterselie |
| 1 teentje knoflook |
| 250 gram kastanjechampignons |
| 1 eetlepel olie |
Bereidingswijze
Deze lekkere herfst-achtige lunch met kastanjechampignons en peterselie op geroosterd brood staat snel op tafel, is makkelijk te maken en zit ook nog eens boordevol groenten.
- Rooster het brood goudbruin en snijd de sneetjes in smalle repen.
- Was de peterselie en knip de blaadjes klein.
- Pel de knoflook en snijd het teentje in reepjes.
- Maak de champignons schoon en snijd ze in vieren.
- Verwarm de olie en bak hierin op hoog vuur de champignons met de knoflook en de peterselie enkele minuten.
- Maak het op smaak met peper.
- Geef de champignons warm of lauw met de reepjes geroosterd brood.
Link gekopieerd!
Voedingswaarden
Meer over de ingrediënten
Meer groenten en fruitOok lekker!
Meer recepten
Spruitjes met gember en shiitakes
250gr groenten p.p.

Volkoren wraps met paddenstoelen
115gr groenten p.p.


