Volkoren wraps met paddenstoelen

Ga naar:

Boodschappenlijst

1 sjalotje
mespuntje kerrie
2 plakjes ham
50 g tauge
2 volkorenwraps
1 eetlepel olijfolie
1 doosje paddenstoelen seizoenmelange (150 g)
2 eetlepels sojasaus met minder zout

Bereidingswijze

1. Veeg de paddenstoelen schoon met een keukenpapiertje of champignonborsteltje. 
2. Pel de sjalot en snijd deze fijn.
3. Snijd de ham in reepjes.Verhit de olie in een wok of koekenpan en bak de ham krokant 
4.Leg de ham op een apart bord op een velletje keukenpapier
5. Bak in dezelfde wok of pan de paddenstoelen samen met de sjalot en de kerriepoeder.
6. Voeg de ham en taugé toe en schep het geheel goed om.
7. Voeg de sojasaus toe
5. Verwarm de wraps aan beide kanten 1 minuut in een droge koekenpan (of in de magnetron). 
6. Vul de wraps met het paddenstoelenmengsel. Eet smakelijk! 

 

Print
Delen
Fullscreen

Voedingswaarde per persoon

Energie
220 kcal
Vet
9 gram
Eiwit
11 gram
Waarvan verzadigd
2 gram
Koolhydraten
19 gram
Vezels
5 gram
Waarvan suikers
2 gram
Zout
2140 mg

Meer over de ingrediënten

Ook lekker!