2 pers
Vegetarisch
10-20
Per Persoon
240 gram groenten
1. Veeg de oesterzwammen schoon met een keukenpapiertje of champignonborsteltje en scheur ze doormidden
2. Halveer de rode peper, verwijder eventueel de zaadlijsten en snijd fijn.
3. Klop in een diep bord de eieren los met de peper en 1/2 eetlepel sojasaus.
4. Haal de oesterzwammen eerst door het ei en wentel ze dan door het sesamzaad.
5. Verhit 1 eetlepel olie in een grote koekenpan en bak de oesterzwammen op hoog vuur in 3-4 minuten mooi bruin, keer ze voorzichtig met een spatel.
6. Snijd de bosuitjes in dunne ringetjes.
7. Schep in een kom de helft van de bosui en koriander met de sla luchtig door elkaar.
8. Verdeel de salade over 2 diepe borden
9. Leg de oesterzwammen op de salade en garneer met de rest van de bosui en koriander. Klop 1/2 eetlepel sojasaus, 1 eetlepel olie en de rest van de fijngesnededen rode peper door elkaar en sprenkel over de salade. Eet smakelijk!