Papillot met nectarine

Ga naar:

Boodschappenlijst

2 nectarines
6 blaadjes munt
1/2 vanillestokje
1/2 perssinaasappel

Bereidingswijze

Papillot is een bereidingswijze waarbij een gerecht wordt klaargemaakt in een pakketje.

  1. Was de nectarines, halveer ze en verwijder de pit.
  2. Was de munt en knip de blaadjes in reepjes.
  3. Halveer het vanillestokje in de lengte.
  4. Pers de halve sinaasappel uit.
  5. Leg 2 halve nectarines ieder op een stuk aluminiumfolie en vul de holtes met de munt. Leg de andere helft er op.
  6. Leg er een half vanillestokje op en druppel er wat sinaasappelsap op.
  7. Vouw het aluminiumfolie goed dicht. Laat de nectarine in het folie in een pan met een bodempje water in 10 minuten zacht worden.
  8. Leg de papillotten op borden en vouw ze open.
Print
Delen
Fullscreen

Voedingswaarde per persoon

Energie
50 kcal
Vet
0 gram
Eiwit
1 gram
Waarvan verzadigd
0 gram
Koolhydraten
9 gram
Vezels
2 gram
Waarvan suikers
8 gram
Zout
0 mg

Meer over de ingrediënten

Ook lekker!